Despre noi

 

Cine suntem noi? ... Hmm ... De fapt, cine sunt eu?


  Numele meu este Diana și sunt o tânără de 28 ani, dornică să facă fericiți câțiva părinți și de ce nu și câțiva bebeluși. Încă de mică îmi plăcea să croiesc hăinuțe de păpuși, toți prietenii întrebându-mă cum reușesc să am atât de multă răbdare. Știam că îmi place să creez modele de rochițe, bluze, pantaloni, chiar și costume de baie însă, crescând, această ocupație s-a pierdut o dată cu anii copilăriei.


  A urmat apoi primul meu job. Coincidență (sau poate că nu) acesta a fost chiar în industria textilă, bineînțeles de copii, într-o galerie a unui cunoscut hotel din București. Magazinul avea numai haine și încălțăminte ale celor mai mari case de modă din Italia și Franța, iar eu eram atât de încântată de modelele unice și extraordinar de frumoase. Eram ca un copil printre jucăriile sale preferate. Acolo mi-am redescoperit pasiunea pentru hainuțe și plăcerea de a lucra cu ele și de a aranja vitrinele cât mai frumos, dar ideea de a realiza singură trusouri de botez, lumânări, cufere de trusou și alte articole speciale de botez, a venit în momentul în care o prietenă m-a rugat să mergem împreună sa alegem un trusou pentru viitoarea ei finuță. Eram pur și simplu fascinată de acele minunății de hainuțe, atât de speciale și m-am gândit că trebuie neapărat să încep și eu să îmi pun ideile în practică și am realizat povestea Bebe Mondo.

  Chiar dacă această pasiune necesită mult timp, atenție la detalii și foarte multă minuțiozitate, bucuria pe care o am atunci când văd produsul final îmi emană o emoție puternică și îmi umple sufletul de căldură, iar tot ce a fost până în acel moment, orele petrecute în atelier și nenumăratele încercări, nu mai au importanță. 

  
  Cu toții știm că botezul este primul eveniment din viața oricărui bebeluș și trebuie să fie special, tocmai de aceea de acum înainte voi fi de 2 ori mai fericită și mai emotionata cand voi vedea poze de la botezuri, deoarece pe langă dragostea mea pentru acești îngerași, voi ști că am contribuit și eu oricât de puțin la fericirea lor și a părinților și că acea amintire va ramâne întipărită toată viața în mintea și sufletul părinților.  


  Vă mulțumesc că v-ați făcut timp pentru a viziona produsele Bebe Mondo și vă aștept cu drag să mă contactați pentru orice alte detalii!


Tel: 0770.352.664
E-mail: office@bebemondo.ro