Termeni si conditii

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului bebemondo.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea EMDE CLASS si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EMDE CLASS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului bebemondo.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@bebemondo.ro.


POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul, in termen de 14 zile calendaristice, de la confirmarea de primire a produsului, sa notifice in scris ca doreste sa renunte la produs, fara penalitati si fara a avea un motiv anume, urmand sa returneze produsul. 

Pentru a exercita dreptul de retragere, trebuie sa completati formularul de retragere si sa il trimiteti la adresa de e-mail: office@bebemondo.ro. 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, sa nu fie purtate sau deteriorate si sa prezinte etichetele originale ale produsului. In cazul in care produsul a fost personalizat cu numele bebelusului, acesta nu poate fi returnat. In colet trebuie sa se afle si Formularul de Retur , impreuna cu factura fiscala. In cazul in care produsele nu indeplinesc toate aceste conditii, returul nu va fi acceptat.

Dupa ce produsul returnat este analizat in totalitate, va vom informa cu privire la dreptul de a vi se rambursa contravaloarea acestuia, in cel mult 30 zile calendaristice de la data la care ne-ati instiintat cu privire la intentia dumneavoastra de a le returna. 

Suma primita de la dumneavoastra se va rambursa folosind aceeasi metoda utilizata de dumneavoastra in momentul in care ati efectuat plata. 

Cheltuielile de returnare a produselor sunt suportate in totalitate de catre client. Daca la momentul comenzii si livrarii produselor, clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia in cuantum de 20 lei se va retine din suma ce trebuie restituita, de asemenea si comisioanele bancilor.


CONDITII DE RETUR

  1. Obiectele, incaltamintea, costumatiile personalizate la cererea expres a clientului nu pot fi returnate deoarece prin prelucrarea lor devin obiecte unice si nu pot fi revandute ulterior.( OUG 34/2014 art.16, lit.c).
  2. Produsele nepersonalizate se pot returna in termen de 14 zile de la intrarea in posesie fizica, conform OUG 34/2014, art.14, alt.1, doar daca sunt in ambalajele originale, nepurtate si intacte. Pentru returnarea produselor nepersonalizate va rugam sa completati formularul de retragere pus la dispozitie pe site-ul nostru. Costurile de retur sunt suportate de catre cumparator ( OUG 34/ 2014, art14, alt.1).
  3. In cazul in care motivele de retur se datoreaza furnizorului, costurile generate de transport pentru retur vor fi suportate de catre Bebe Mondo, urmand a se rambursa doar contravaloarea marfurilor achitate in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului conform OUG 34/2014, art13, alt1, folosind aceleasi modalitati de plata conform OUG34/2014, art.13, alt.2 (NU se ramburseaza contravaloarea transportului).
  4. Nu se accepta returul produselor DUPA data evenimentului pe care CLIENTUL a declarat-o in formularul de comanda, deoarece orice produs se considera „SERVICIU” si, odata savarsit evenimentul, se deduce ca si-a indeplinit utilitatea, iar serviciul prestat nu mai poate fi returnat.


TERMENI SI CONDITII

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.


RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.


REZOLVAREA LITIGIILOR

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrative.


POLITICA DE PLATA SI FACTURARE

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.


CONDITII DE SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.


CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII

Site-ul bebemondo.ro este disponibil pe platforma www.opencart.com . Acesta nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la bebemondo.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, administratorull fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. bebemondo.ro nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.


DATE FIRMA

SC EMDE CLASS SRL

Aleea Petrachesti, nr. 24, sector 6 , Bucuresti

Cod Unic de Inregistrare: 38572000

Nr. Reg. Comertului: J40/20159/2017


Telefon: 0770.352.664

E-mail: office@bebemondo.ro